KOORDİNATORLÜĞÜMÜZ ROMANYA'DA ULUSLARARASI HAFTAYA KATILDI

Üniversitemiz, Romanya’nın Braşov Transilvanya Üniversitesinde (Transilvania University of Brasov) 24- 28 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Erasmus+ katılımcılarının karşılaştığı problemlere yönelik çalıştay programlarının ve sunumlarının yapıldığı ''Uluslararası Hafta'' adlı etkinliğine katılmıştır.

14 ülkeden 30’a yakın üniversitenin temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, etkinliğe katılan tüm üniversitelerden akademik ve idari personel tarafından çeşitli sunumlar gerçekleştirmiştir.

Üniversitemizi temsilen, Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Burçin KEF katılım sağlamıştır.

Organizasyonu düzenleyen ve aşağıda isimleri yer alan tüm organizasyon komite üyelerine üniversitemize vermiş oldukları bu fırsattan ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Simona LACHE

Corina Silvia MICU

Laura Teodora DAVID

Camelia DRAGHICI