INT'L OFFICE ATTENDS I WEEK IN BRASOV, ROMANIA

Our university attended the International Week organized by Transilvania University of Brasov in Romania on 24-28 April 2017, in which several workshops were held regarding the challenges of Erasmus+ participants.

In the event which about 30 universities were invited to, several presentations were made by the participants. Bartın University was represented by Burçin KEF, the Institutional Coordinator of Erasmus Office.

We would like to thank the whole organization committee members who are listed below for giving us the chance to meet them and their close support:

• Simona LACHE
  • Corina Silvia MICU