ERASMUS+ MOBILE APPLICATION

Erasmus+ Mobile App Released

In its 30 years, Erasmus is now on the online stage for the real and potential participants for mobile phones and tablets with the name Erasmus+ App prepared by European Commission.

The aim of the project is to make the mobility easier, and more accessible, which will also provide the participants with information about the opportunities of Erasmus programme. It will guide them from "before the mobility" phase to "after the mobility". Moreover, it also includes a section named Top Tips letting them get to know about important tips about a specific issue.

The application can be freely downloadable on Google Play and App Store.