ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ TERCİH SONUÇLARI / 2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ EK İLAN

Erasmus+ öğrenim hareketliliği kapsamında  yapılan değerlendirmeler sonucunda hak kazanan öğrencilerimizin üniversite tercih listesi açıklanmıştır.

Öğrenim hareketliliği ile ilgili önemli konular:

• Erasmus+ öğrenim hareketliliği kapsamında seçilen 16 başarılı öğrenci bahar dönemine hareketlilik gerçekleştirme hakkı kazanmıştır. Ayrıca 3 öğrenci bir önceki dönemden bahar dönemine öğrenim hareketliliği gerçekleştirmeye hak kazanmışlardır. Bu şekilde bahar döneminde toplam öğrenim hareketliliği gerçekleştirecek öğrenci sayısı 19'dur.
  • Hibeli öğrenci kotası ilanda belirtildiği gibi 18 olduğundan seçilen 16 öğrencinin tamamı hibeli olarak yararlanabilecektir. Bu kontenjan Ulusal Ajans tarafından belirlenecek proje hibesine göre farklılık gösterebilir.
  • Tercih sonuçlarının açıklanmasına takiben haklarından feragat edecek öğrencilerin 18.11.2019 gününe kadar ofisimize kararlarını bildirmeli ve dilekçelerini sunmalıdırlar.
  • Kesin hak kazanmak için karşı üniversiteye yapılacak başvurunun onaylanması gerekmektedir.

Hak kazanan öğrencilerin karşı üniversiteleri bildirimleri konusunda ofisimiz mailleşme sürecini başlatmıştır. Karşı üniversitelere yapılacak bildirimler hususunda hak kazanan öğrencilerin üzerine düşen görev ve sorumluluklar noktasında öğrencilerimiz ile iletişime geçilecektir.

Önemli!!
Siauliai State College - LT SIAULIA03 - (Lithuania) ile üniversitemiz arasında gerçekleştirilen ikili anlaşma gereği dönem başına giden öğrenci kontenjanımız 2'dir. Hak kazanan 5 öğrencimizinde hareketlilik gerçekleştirmesi için Siauliai State College'e e-posta gönderilmiştir. Talebimizin kabulü durumunda 5 öğrencimizde Litvanya'ya hareketlilik gerçekleştirebileceklerdir. Siauliai State College'den talebimizin reddi durumunda ise geçen dönemden hakkı bulunan öğrencilere ve nihai sonuçların genel başarı sıralamasına göre yerleştirmeler tekrar düzenlenecektir. Kalan öğrenciler varsa 2. tercihlerine yerleştirilecektir.

Tercih Sonuçları için tıklayınız...