Erasmus+ 2022-2023 Güz Öğrenim ve 2021-2022 Staj Hareketlilikleri İngilizce Yazılı Sınavı Sonuçları ve Sözlü Sınav Bilgileri (Güncelleme 08.04.2022)

08.04.2022 Güncelleme
02.04.2022 tarihinde yapılan Erasmus İngilizce Yazılı Sınav Sonuçları 06-07.04.2022 tarihlerinde açıklanmıştır. Sınav sonuçlarına yapılan itirazlar Yabancı Diller Yüsksekokulu sınav komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Sınav sonuç listesinin son hali aşağıda sunulmuştur.

Yazılı sınav sonucunda sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler için sözlü sınav 09.04.2022 Cumartesi günü saat 12:00'de Ağdacı Kampüsü Yahya Kemal Beyatlı Derslikleri (öğrenci yemekhanesinin karşısındaki prefabrik bina) YK102, YK104 ve YK106 sınıflarında gerçekleştirilecektir.

06.04.2022 tarihinde yayınlanan YDYO tarafından gerçekleştirilen Erasmus İngilizce Yazılı Sınavının sonuçlarının hesaplanmasında kullanılan 'Writing' bölümündeki formülasyon hatasından dolayı öğrencilerimizin sınav sonuçlarından "writing" alanının puanı eksik hesaplanmıştır. Yapılan hesaplama hatası "writing" bölümünün puanın sadece 4/5'inin toplama katılmasına neden olduğundan dolayı puanlar tekrar hesaplanmış ve 07.04.2022 tarihinde ilana sunulmuştur. Oluşan hesaplama hatası yüzdesel nitelikte olduğu için nihayi sıralamada herhangi bir değişikliğe neden olmadığından adayların sonuçlarını etkilememiştir. Bilgilendirme ve hatayı düzeltme amacıyla ilanın tekrar yayınlanması kararlaştırışmıştır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sınavdan 30 dakika önce sınav yerinde bulunmanız ve öğrenci kimliklerinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

Nihai sonuçlar 11.04.2022 Pazartesi erasmus.bartin.edu.tr web sayfamızdan yapılacaktır.

Öğrenim ve Staj hareketliliklerine çift başvuruda bulunan adaylar tek yazılı ve sözlü sınava alınacak olup ayrıca sınava alınmayacaklardır.

Başvuruların değerlendirilmesinde sadece Bartın Üniversi tarafından gerçekleştirilen İngilizce sınavı kullanılacaktır. YDS, YKS gibi diğer sınavlar değerlendirmede kullanılmayacaktır.

Yazılı sınav sonuçları 75 puan üzerinden açıklanmıştır. 75 puan üzerinden %50 başarı kriteri olan 37,50 ve üstündeki puanlar sözlü sınava girebilir.

Sözlü sınava girmeyenlerin İngilizce sınav puanları hesaplanmayacaktır.

Yazılı sınava itirazlar 08.04.2022 saat 14:00'de kadar YDYO'ya dilekçe yoluyla yapılabilir.

Yazılı sınav sonuçları ve sözlü sınav bilgileri için tıklayınız.