Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınav Sonuçları (29.03.2023)

Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınav Sonuçları Belli Olmuştur.

Erasmus yabancı dil yazılı sınavı 75 puan üzerinden değerlendirilmiş olup 37.5 ve üzeri puan alan adaylar ikinci aşama olan yabancı dil sözlü sınavına katılmaya hak kazanmışlardır.

Erasmus yabancı dil yazılı sınavına giren tüm adayların sınav puanları ve nihai durumları şu şekildedir:

Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız...

NOT: Son 1 yıl içerisinde alınan Erasmus Yabancı Dil Sınav sonucunu kullanmak isteyen adayların puanları nihai sonuç listesine eklenerek tüm adaylar ile birlikte web sitemizde yayınlanacaktır. Son 1 yıl içerisindeki Erasmus Yabancı Dil Sınav sonucunu kullanmak isteyen adaylar bu taleplerini tarafımıza mail atmış olup henüz mail göndermeyenlerin en kısa sürede international@personel.bartin.edu.tr mail adresine mail göndermeleri önemle rica olunur.

Erasmus Yabancı Dil Sözlü Sınavı Hakkında;

Erasmus Yabancı Dil Sözlü Sınavı, 2 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Erasmus Yabancı Dil Sözlü Sınav Programı İçin Tıklayınız... (Sınava girmeye hak kazananlar ve sözlü sınav saatleri, sınav katılım linkleri)

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıdaki bilgilendirmeleri dikkatlice okumaları gerekmektedir.

- Sınav ZOOM üzerinden online (çevrimiçi) olarak gerçekleşecektir.
- İnternet bağlantınızın sorunsuz çalıştığından emin olunuz.
- Listede isminizin yanında yer alan saat diliminde fotoğraflı kimlik ve öğrenci kartınız ile birlikte hazır bulununuz.
- Listede isminizin yanında bulunan katılım linkini kullanarak ZOOM uygulamasına giriş yapınız.
- Öğretim elemanları öğrencileri sırası ile oturuma kabul edecektir. Bu nedenle oturuma kabul edilmediğinizi düşünerek çıkış yapmayın. Sizden önceki öğrencinin sınavı bittikten sonra öğretim elemanları sizleri oturuma kabul edeceklerdir.
- Sınav esnasında KAMERA AÇILMASI ZORUNLUDUR. Bu nedenle giriş yapacağınız bilgisayar, telefon ya da tablet gibi cihazlarınızın kamera, mikrofon ve kulaklık/ses çıkışının çalışır durumda olduğunu SINAVDAN ÖNCE MUTLAKA KONTROL EDİNİZ.

...

T.C. AB Bakanlığı E+ Yönergesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YİRMİBEŞ