Erasmus Yabancı Dil Sınav İlanı

Yeterli talebin oluşmamasından dolayı eş zamanlı olarak Ankara'da da yapılması planlanan oturum iptal edilmiştir. Erasmus Yabancı Dil Sınavı, ilk oturumu olan yazılı sınav yüz yüze olarak sadece Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.

İkinci aşamadaki sözlü dil sınavı online olarak gerçekleştirilecektir.  Online sözlü dil sınavı hakkında bilgi yazılı dil sınav sonuçları ile birlikte sitemizde yayınlanacaktır.

Erasmus İngilizce Yazılı Sınavı,

Tarih: 25 Mart 2023 Cumartesi

Sınav yeri: Ağdacı Kampüsü/Orman Fakültesi

Saat: 13:30

Süre: 100dk

Sınav İçeriği Hakkında: Sınav dinleme, test sorusu ve yazma olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde, 5 adet dinleme sorusu bulunmaktadır ve 10 puandır. İkinci bölüm, 40 adet test sorusundan oluşmaktadır. Test sorularının her biri eşit puanlı olup, toplam 40 puandır. Son olarak, yazma bölümü ise 25 puandır.

NOT: Sınavdan 30dk önce sınav alanında bulunulması gerekmektedir. Sınava gelirken nüfus cüzdanınızı ve öğrenci kimlik kartınızı beraberinizde getiriniz. Kalem ve silgilerinizi yanınızda bulundurunuz.

(Son bir yıl içerisinde Bartın Üniversitesi tarafından yapılmış Erasmus Dil Sınavına girerek geçerli puan alan ve bu puanını kullanmak isteyen adaylar 25 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek sınava girmeyebilirler. Sınava girmeleri durumunda ise son bir yıl içerisindeki puan ya da girdikleri sınavda alacakları puan arasında en yüksek olan puan kullanılır. (Bu durumda olan adayların sınava girmeyerek son bir yıl içinde aldıkları Erasmus dil sınav puanını kullanmak istediklerini bize mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir. international@personel.bartin.edu.tr )

Erasmus Yabancı Dil, Yazılı Sınav Listesi İçin Tıklayınız.

T.C. AB Bakanlığı E+ Yönergesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YİRMİBEŞ
Türkiye Ulusal Ajansı E+ Uygulama El Kitabı