2019-2020 ERASMUS ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ EK İLANI NİHAİ SONUÇLARI

Lütfen bu metni dikkatlice okuyunuz.

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği kapsamında alınan başvurular ve yapılan değerlendirmeler sonucunda nihai sonuç listesi açıklanmıştır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin ve son 1 yıl içinde aldıkları puanları kullanabilen öğrencilerin değerlendirmesine göre sonuçlar bu ilanda belirtilmektedir. Tüm başvuruların detaylı sonuçları ayrıca açıklanacaktır.

Öğrenim hareketliliği için zorunlu oryantasyon programının detayları aşağıda belirtilmiştir.

Seçilen Öğrencilerle Oryantasyon:

Gün:02 Kasım 2019 Cumartesi
Saat: 13:30
Yer: Ağdacı Kampüsü, Yahya Kemal Derslikleri, 105 nolu derslik

Öğrenim hareketliliği ile ilgili önemli konular:

• Erasmus+ öğrenim hareketliliği kapsamında seçilen 16 başarılı öğrenci hareketlilik gerçekleştirme hakkı kazanmıştır. Ayrıca bir önceki dönemden hak kazananarak bahar döneminde hareketlilik gerçekleştirmek isteyen 2 kişi (Ahmet Görgülü - Cemre Yazıcı) de dahil edilecektir.
  • Hibeli öğrenci kotası ilanda belirtildiği gibi 18 olduğundan seçilen 16 öğrencinin tamamı hibeli olarak yararlanabilecektir. Bu kontenjan Ulusal Ajans tarafından belirlenecek proje hibesine göre farklılık gösterebilir.
  • Haklarından feragat edecek öğrencilerin 15 gün içinde bu kararlarını bildirmeleri gerekmektedir.
  • Üniversite tercih sonuçları daha sonra açıklanacaktır.
  • Kesin hak kazanmak için karşı üniversiteye yapılacak başvurunun onaylanması gerekmektedir.

Staj hareketliliği hakkında:
  • Staj hareketliliği kapsamında hareketlilik hakkı kazanan öğrenci bulunmamaktadır.

Nihai Sonuç Listesi İçin Tıklayınız...