ÇEK CUMHURİYETİ TANIŞMA ETKİNLİĞİ

Değerli Arkadaşlar,

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, değişim programı ile eğitim amaçlı daha önce Çek Cumhuriyeti’ne seyahat etmiş, edecek veya etmeyi düşünen öğrencileri, deneyimlerini paylaşma, öneri alışverişinde bulunma ve birbirleri ile tanışma fırsatı yakalayabilmeleri için 11 Nisan 2019 Perşembe Günü saat 16:00’da bir etkinlik düzenleyecektir. Etkinliğe İstanbul Başkonsolosu Sayın Petr Mares de katılacak, sorularınızı yanıtlayacaktır.

Gidecek olan veya gitmeyi düşünen arkadaşlar, aklınızdaki sorulara cevap bulabilmek; gidip dönmüş olan arkadaşlar ise deneyimlerini paylaşıp öneriler vermek isterseniz, gelin, Çek içecekleri eşliğinde tanışalım!

Adres: Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. No: 71 Maçka Şişli - İstanbul

Katılmak isteyenler aşağıdaki mail adresine isimlerini yazıp gönderebilirler:

sedacos25@gmail.com

Teşekkür ederiz,