AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI, ESC – 1. VE 2. AŞAMA DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (TEMMUZ-2022)

Temmuz Ayında Yunanistan'da gerçekleştirilmesi planlanan Avrupa Dayanışma Programı, ESC - Gönüllülük Hareketliliği Başvurularının İlanda Belirtilen Hususlardaki 1. ve 2. Aşama Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır. 1. ve 2. Değerlendirmelerinde başarılı olan adaylarımız 3. Aşama olan Mülakatlara katılmaya hak kazanmıştır.
Sonuçlar için tıklayınız....

3. Aşama olan Online Mülakatların 20 Haziran 2022 Pazartesi Günü yapılması planlanmaktadır. Online Mülakata katılmaya hak kazanan adaylara detaylı bir mail gönderilecektir.

Başarılar Dileriz.

*Güncelleme: 14.06.2022 17:00'a kadar alınan başvuruların ardından 1. ve 2. değerlendirme sonuçları 16.06.2022 tarihinde buradan ilan edilmiştir. Değerlendirme sonuçlarının ilan edilmesinin ardından bir öğrencimiz belirtilen tarih ve saatler içerisinde (11.06.2022) kriterlere uygun başvuru gerçekleştirdiğine ve listede adını göremediğine dair ilk başvurusunuda dahil ettiği bir itiraz mailini tarafımıza ulaştırmıştır. Yapılan incelemeler sonucu öğrencimizin 11.06.2022'de başvurduğunu beyan ettiği mail elektronik posta sistemimize düşmediği görülmüştür. Fakat öğrencinin 11.06.2022'de başvurduğunu ispatlar ekran görüntülerini ve e-posta eklerini tarafımıza iletmesinin ardından konu üniversitemizin bilgi işlem daire başkanlığı ile görüşülmüştür. Görüşmeler sonucu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından elektronik posta adresimizin log kayıtları incelenmiştir ve söz konusu öğrencinin 11.06.2022 tarihinde belirttiği üzere başvuru yaptığı doğrulanmıştır. Bu kapsamda söz konusu öğrencinin başvurusu değerlendirmeye alınarak değerlendirme sonuçları güncellenmiştir.
**Güncelleme: 14.06.2022 17:00'a kadar alınan başvuruların ardından 1. ve 2. değerlendirme sonuçları 16.06.2022 tarihinde buradan ilan edilmiştir. Değerlendirme sonuçlarının ilan edilmesinin ardından bir öğrencimiz 26.05.2022 proje başvurusu yaptığını fakat listede bulunmadığını tarafımıza iletmiştir. Yapılan incelemeler sonucu söz konusu öğrencinin 26.05.2022 projeye başvurduğu fakat ilanda belirtilen "Tüm belgeler tek bir e-posta ile international@personel.bartin.edu.tr adresine ‘Yunanistan ESC Başvuru’ konu başlığıyla gönderilmiştir. " durumuna uymadığı tespit edilmiştir. Bu kapsamda söz konusu öğrencinin başvurusu yine de değerlendirmeye alınarak değerlendirme sonuçları güncellenmiştir.