2021-2022 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ (2. ilan-Kastamonu Konsorsiyum) BAŞVURULARI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ÖNEMLİ NOT: Bu ilana konu olan 2019-1-TR01-KA103-067410 nolu konsorsiyum projesi 30.05.2022 tarihinde sona ermektedir. Bu nedenle, bu proje kapsamında seçilecek öğrencilerin, staj hareketliliklerini 25 Mayıs 2022 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Bu ilan kapsamında kazanılan hibe sonraki dönem veya tarihlere aktarılamaz.

Staj süresi en az 2 aydır (60 gün). Sürenin uzatılması mevcut hibe durumuna göre koordinatörlüğün yetkisindedir. Mücbir sebep olmaksızın 2 aydan kısa süreli stajlara hibe ödemesi yapılamaz.

Bu ilan kapsamında öğrencilerin 2 -3 ay hibeli olarak staj faaliyetine katılabilmeleri planlanmıştır. En az 65 günlük bir staj kabul belgesi alınması önerilmektedir.

Hareketlilikten faydalanacak öğrenciler kabul belgelerini Erasmus Koordinatörlüğüne e-posta ile göndermelidir. e-posta adresi: international@personel.bartin.edu.tr

Feragat Süreci:
Hibeli hareketlilik hakkı kazanan öğrenciler 15.12.2021 tarihine kadar feragat haklarını kullanabilirler. Bu tarihten sonra mazeretsiz olarak feragat eden öğrenciler bir sonraki Erasmus hareketlilik başvurularında eksi puan uygulamasına tabi olurlar. Feragat etmek isteyen öğrenciler aşağıdaki linkteki feragat dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra Koordinatörlüğümüzün e-posta adresine international@personel.bartin.edu.tr göndermelidir.
Feragat Dilekçesine buradan erişebilirsiniz.

İtiraz Süreci:
Nihai değerlendirme sonuçlarına itirazlar 13.12.2021 tarihine kadar dilekçe yoluyla Erasmus Koordinatörlüğüne yapılabilir. İtirazlar üç iş günü içinde sonuçlandırılır.

Sonuçlar için tıklayınız.