2021-2022 Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

15.06.2021-12.07.2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Erasmus+ Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliklerine yapılan başvuruların sonuçları açıklanmıştır.

Ders Verme Hareketliliği değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Eğitim Alma Hareketliliği değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Asil olarak seçilen personel 30.11.2021 tarihine kadar kabul belgelerini Koordinatörlüğümüze iletmelidir.
*Önceliklendirilen üniversite seçiminden +15 puan alan personel önceliklendirilmeyen bir kuruma gitmek isterse uygulanan +15 puan geri alınır. Bu durum sıralamanın değişmesine neden olabilir.
*Sonuçlara itirazlar 3 iş günü içerisinde international@personel.bartin.edu.tr mail adresine dilekçe ile iletilebilir. İtirazlar 3 iş günü içerisinde komisyon tarafıdan incelenerek sonuçlandırılacaktır.