2020-2021 ERASMUS+ ÖĞRENİM(BAHAR) VE STAJ HAREKETLİLİĞİ OFFICE365 iNGİLİZCE YAZILI SINAV SONUÇLARI

24.10.2020 tarihinde yapılan Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği İngilizce OFFICE365 yazılı sınav sonuçları açıklanmıştır. 
Office365 üzerinden yapılan yazılı sınavdan başarılı olanlar için yapılacak sözlü sınav 31.10.2020 Cumartesi günü saat 09:00 itibari ile ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir. 
Öğrenim ve staj hareketliliklerine çift başvuruda bulunan öğrenciler tek yazılı ve sözlü sınava alınacak olup, diğer hareketlilik türünden ayrıca sınava alınmayacaklardır. 

Sözlü sınav “ZOOM” uygulaması kullanılarak gerçekleştirilecektir. Kimlik tespiti açısından, sınava başlanmadan önce öğrencilerin sınavdaki sorumlu öğretim elemanına güncel fotoğraflı kimliklerini göstermeleri gerekmektedir. Sözlü sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için öğrencilerin, kendilerine ayrılan sınav günü ve saati için gerekli teknik altyapıyı (ZOOM hesabı, bilgisayar, mobil cihaz, internet bağlantısı, kamera ve mikrofon) sağlamaları öğrencilerin sorumluluğu dâhilindedir. Sınav güvenliği ve geçerliliği ile ilgili hususların yerine getirilmesi amacıyla sözlü sınav kayıt altına alınacaktır ve KVKK’nın ilgili hükümleri uyarınca, kayda alınan sınav hiçbir şekilde ve hiçbir amaç doğrultusunda gerçek ve/veya tüzel kişiler ile paylaşılmayacaktır.

Listede size ayrılan oturumda birden fazla öğrenci olduğunu göreceksiniz ancak sınava her öğrenci teker teker alınacaktır. Sınav görevlileri sırasıyla ZOOM Waiting Room’da (Bekleme odasında) bekleyen öğrencileri oturuma kabul edeceklerdir. Bir öğrencinin oturumu bittiğinde listeye göre bir sonraki öğrenci oturuma kabul edilecektir. Bu nedenle ZOOM Waiting Room’da (Bekleme odasında) kaldığınız süre içinde panik yapmayınız, görevli öğretim elemanlarının sizi oturuma kabul etmesini bekleyiniz.

Listede adınızın bulunduğu ZOOM linkini, meeting id ve passcode’u kullanarak ZOOM oturumuna katılmanız gerekmektedir. LÜTFEN SADECE SİZE AYRILAN SAATTE VE OTURUMDA OLUNUZ! Her öğrenci için bir sınav saati belirlenmiştir ve belirtilen saatin dışında öğrenci kabul edilmeyecektir.


Yazılı Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Erasmus+ Sözlü Sınav Programı için Tıklayınız.

  














































ÖNEMLİ LİNKLER MEVZUAT İLETİŞİM
Avrupa Komisyonu Dış İlişkiler GK Yönergesi Erasmus Koordinatörlüğü
T.C. AB Bakanlığı E+ Yönergesi Öğr. Gör. Ahmet YİRMİBEŞ
Yükseköğretim Kurulu E+ Usul ve Esaslar Erasmus Kurumsal Koordinatörü
Türkiye Ulusal Ajansı E+ Uygulama El Kitabı E-posta: ayirmibes@bartin.edu.tr
Bartın Üniversitesi   Telefon: +90 378 223 54 35
ISCED Kodları   Ofis E-posta: ulik@bartin.edu.tr
E+ Öğrenci Beyannamesi     Ofis Telefon: +90 378 223 54 35