ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemize 2018-2019 akademik yılında öğrenim görmeye başlayan uluslararası öğrencilerimiz için oryantasyon programı gerçekleştirildi. 05 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen oryantasyon programı Ağdacı Kampüsü Konferans Salonu'nda Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Öğrenci Kulüpleri'nin sunumları ile başladı.

Sunumlar sonrasında Kutlubey Kampüsü'ne geçilerek uluslararası öğrencilerle birlikte öğle yemeğinin yenilmesinin ardın öğleden sonra Amasra gezisi gerçekleştirildi. Gezi kapsamında öğrencilere Amasra'nın tarihi hakkında bilgiler verilerek önemli yerlerine ziyaretler gerçekleştirildi.