ERASMUS+ TANITIM GÜNÜ DÜZENLENDİ

Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğümüz tarafından Üniversitemiz öğrencilerine 01 Mart 2017 tarihinde Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda Erasmus+ Tanıtım Günü Etkinliği düzenlendi. 1,5 saat süren etkinliğe katılan öğrencilerimize Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri ile ilgili başvuru, ikili anlaşmalar, hareketlilik süreçleri, tam tanınırlık ve hibelendirme konusunda çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca etkinlikte daha önce Erasmus+ hareketliliğine katılmış olan öğrenciler davet edilerek deneyimlerinin katılımcılarla paylaşılması sağlandı.

Erasmus+ 2016-2017 akademik yılı yaz dönemi staj hareketliliği ve 2017-2018 akademik yılı güz dönemi öğrenim hareketliliklerinin başvuru sürecinde (20 Şubat-17 Mart) başvuru, değerlendirme, hareketlilik süreci, tam tanınırlık ve hibe desteği ile ilgi öğrencileri bilgilendirme amacıyla konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.