ERASMUS+ GİDEN ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018-2019 Akademik Yılı Öğrenim Hareketliliği ve 2017-2018 Akademik Yılı Staj Hareketliliğinden yararlanacak olan öğrencilerimizin oryantasyonları  Ağdacı Kampüsü Yahya Kemal Derslikleri binasında gerçekleştirildi.

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketlilikleri için seçilen öğrencilerin hareketlilikleri başlamadan önce hareketlilik süreçleri, gerekli prosedürel işlemler, hibelendirme ve tam tanınma konularında bilgilendirmeler yapmak için gerçekleştirilen oryantasyonda ayrıca öğrencilerin merak ettiği konularda sorulan sorular cevaplandırıldı.

Yapılan sunumun ardından öğrenim hareketliliğinden yararlanacak olan öğrencilere tercih ettikleri üniversitelere nasıl başvuru yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verilirken, staj için gidecek olan öğrencilere ise CV ve niyet mektubu, staj yeri arama konularında kısa bilgilendirme yapıldı.

Öğrenim Oryantasyon Sunumu için tıklayınız.

Staj Oyantasyon Sunumu için tıklayınız.