POLONYA'DA GERÇEKLEŞECEK ERASMUS+ GENÇLİK DEĞİŞİMİ PROJESİ BAŞVURU SONUCU

Bartın Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü ortaklığında 06-14 Ağustos 2019 tarihlerinde Polonya’nın Trzcianka şehrinde “TSD Sport” derneği koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek “Long Lake Story” isimli Erasmus+ Gençlik Değişimi projesinin başvuru sonuçları belli olmuştur.

Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerimizle 19.06.2019 tarihinde sözlü bir mülakat gerçekleştirilmiştir. Sözlü mülakat sonucu "Abdulkadir Öztürk" ve "Fatıma Zehra İnanç" projeye katılmaya hak kazanmıştır. Kendilerini tebrik ederiz.

Nihai değerlendirme sonucu projeye katılmaya hak kazanan 2 öğrenci ile iteşime geçilerek proja hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Ön başvuru ve sözlü mülakat sonucu aşağıdaki kriterlere göre seçim yapılmıştır:

• Adayların İngilizce iletişim becerileri ve motivasyonları
  • Eğitim kademeleri (Planlanan ekibin sürdürülebilirliği açısından hazırlık ve 1. Sınıf lisans öğrencilerine öncelik verilmiştir).
  • Adayların ön başvuru formunda da yer alan proje geliştirme ekibine yönelik soruya verdikleri cevapları
  • İngilizce motivasyon mektupları ve İngilizce CV

Sorularınız İçin:

Ahmet ABALI - Erasmus+ Gençlik Projeleri Sorumlusu
evs@bartin.edu.tr
Bartın Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü, Ağdacı kampüsü, Yahya Kemal Beyatlı Dersliği