ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ YABANCI DİL YAZILI SONUÇLARI 2018-2019

13 Ekim tarihinde yapılan Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği yabancı dil yazılı sınav sonuçları açıklanmıştır. sözlü sınav 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 09:00'da Ağdacı Kampüsü Ağdacı Kampüsü Yunus Emre Derslikleri 603-606 nolu odalarda yapılacaktır. Sözlü sınava alınacak adaylar için ayrıca bir duyuru 16 Ekim 2018 Salı günü üniversite web sayfalarmızdan yapılacaktır. Öğrenim ve staj hareketliliklerine çift başvuruda bulunan öğrenciler tek yazılı ve sözlü sınava alınacak olup, ayrıca sınava alınmayacaklardır.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.