ERASMUS+ 2018-2019 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI

Erasmus+ kapsamında 2018-2019 akademik yılında ders verme ve eğitim alma hareketliliklerinden yararlanmaya hak kazanan akademik ve idari/teknik personelin başvuru sonuçları açıklanmıştır. Hareketlilikten yararlanacak personele süreçlerle ilgili bir hafta içinde e-posta gönderilecektir.

Hareketlilik için tercih edilen üniversitelerde değişiklik olması durumunda puanlama değişebileceğinden hak kaybı yaşanabilir. Bu nedenle kriterlerin puanlamalarına etki edecek hareketlilik değişikliklerinin olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Asil adaylar için 07 Aralık 2018 kabul belgelerinin teslim edileceği son tarihtir. Bu tarihe kadar kabul belgelerini iletmeyen asil adayların hakları 1. yedekten başlayarak yedek adaylara geçecektir. Asil adayların kabul belgelerini iletmemelerinden kaynaklı olarak yedek adaylara geçen bu haktan yararlanabilmeleri için kabul belgesinin son teslim tarihi 08 Şubat 2019'dur.

DERS VERME HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI

EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI