ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ NİHAİ SONUÇLARI

Lütfen bu metni dikkatlice okuyunuz.

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği kapsamında alınan başvurular ve yapılan değerlendirmeler sonucunda nihai sonuç listesi açıklanmıştır.

Her iki hareketlilik için zorunlu oryantasyon programının detayları aşağıda belirtilmiştir. Hibesiz olarak seçilen öğrencilerimizin katılımı da önem arz etmektedir.

Seçilen Öğrencilerle Oryantasyon:

Gün: 25 Ekim 2018 Perşembe
Saat: 15:30
Yer: Kutlubey Kampüsü, Sözel Derslikler, Zemin Kat, Amfi 09

Her iki hareketlilikten yararlanmaya hak kazanan öğrenciler için dil kursları 27 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayacaktır. Sınavdan 50 ile 80 arasında puan alan öğrenciler için %80 devam zorunluluğu aranacaktır. Devamsızlık sınırının altında kalan öğrenciler otomatik olarak feragat etmiş sayılacaklardır.

Ücretsiz Dil Kursları:

Günler: Cumartesi ve Pazar
Saat: 10:00 - 16:00
Yer: Ağdacı Kampüsü, Yahya Kemal Derslikleri, 104 Nolu Sınıf

Öğrenim hareketliliği ile ilgili önemli konular:

• Erasmus+ öğrenim hareketliliği kapsamında seçilen 25 başarılı öğrenci hareketlilik gerçekleştirme hakkı kazanmıştır.
  • Hibeli öğrenci kotası ilanda belirtildiği gibi 16 olduğundan 9 öğrenci hibesiz olarak yararlanabilecektir. 16 hibeli öğrenci kotası birimlere ayrılan kontenjanlar dahilinde dağıtılmıştır. Başarılı öğrenci çıkartamayan birimlerin kontenjanları diğer birimlerdeki en başarılı öğrenciden başlanarak dağıtılmıştır.
  • Haklarından feragat edecek öğrencilerin 15 gün içinde bu kararlarını bildirmeleri gerekmektedir. Feragatlar sebebiyle hibesiz öğrencilerimize hibe sağlanabilecektir.

Staj hareketliliği ile ilgili önemli konular:
  • Staj hareketliliği kapsamında 2017 kurumsal projesinden ya da 2017 yılına ait konsorsiyum projelerinden öğrenci tercihi olmadığı için yararlandırılamamıştır.
  • 2018 proje dönemine ait Bartın Üniversitesi Kurumsal Projesi ve Kadın ve Genç Girişim Merkezi Derneği konsorsiyumundan toplamda 18 öğrenci seçilmiştir.
  • Seçilen öğrenciler hibe kotasını aşmadığından birimlere ayrılan hibe kontenjanı işletilmemiştir.
  • Haklarından feragat edecek öğrencilerin 15 gün içinde bu kararlarını bildirmeleri gerekmektedir. Feragatlar sebebiyle öğrenim hareketliliğinden yararlanacak hibesiz öğrencilere hibe sağlanabilecektir.
  • Staj hareketliliği hakkı kazanmak için staj yapılacak kurumdan alınacak kabul belgelerinin 13 OCAK 2019 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

Öğrenim Hareketliliği Nihai Sonuç Listesi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği Nihai Sonuç Listesi için tıklayınız.