Erasmus Başvuruları Başladı - Başvuru Kılavuzu Yayınlandı (06.03.2023)

31.01.2023 tarihinde erasmusbasvuru.ua.gov.tr ve erasmus.bartin.edu.tr adreslerinde ilana çıkılan Erasmus+ KA131 Öğrenim ve Staj Hareketliliğine ve Erasmus+171 Öğrenim Hareketliliğine başvurular başladı.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 20.02.2023 tarihinde başlaması planlanan başvurular yeni bir tarihe ertlenmişti. Buna göre;

Başvuru Başlangıç Tarihi:  06.03.2023
Başvuru Biriş Tarihi:          21.03.2023 Saat: 17:30 olarak belirlenmiştir.

Yabancı Dil Yazılı ve Sözlü Sınavları: 25.03.2023-02.04.2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yabancı dil sınav listesi ile yabancı dil yazılı ve sözlü sınavları tam gün ve saatleri başvuru süreci tamamlandıktan bir gün sonra (22.04.2023) erasmus.bartin.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Başvurular https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/ web sayfasından bireysel kullanıcı olarak e-devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecektir. Bu platform dışında e-posta veya fiziksel olarak başvuru kabul edilmemektedir. Başvuru esnasında beyan edilen bilgilerin doğruluğu ile ilgili sorumluluk adaya aittir. Yanlış veya kusurlu beyan tespit edilmesi durumunda başvuru iptal edilecektir.

ÖNEMLİ!
Erasmus Öğrenim ve Staj hareketliliği başvurularında yaşanabilecek sorunların önüne geçmeye yönelik hazırlanan "Erasmus Başvuru Kılavuzunu" inceleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvuru kılavuzunda bulunmayan olası soru ve sorunlarınız için international@personel.bartin.edu.tr mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.