2020-2020 ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2019-2020 ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ NİHAİ SONUÇLARI

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ve
2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Nihai Sonuçları için  tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliğine Seçilenler için:

Feragat etmek isteyenler

Başarılı olup hareketliliği gerçekleştirmek istemeyenler 29.07.2020 tarihine kadar feragat etmeleri durumunda bir sonraki başvurularında -10 puan uygulanmayacaktır.
Feragat dilekçesi linki =   FRM-0229 Feragat Dilekçesi - Petition for Resignation
Dilekçeyi doldurup, imzalayıp, taradıktan sonra ulik@bartin.edu.tr  adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz.

Bahar döneminde gitmek isteyenler:
Öğrenim hareketliliğini GÜZ yerine BAHAR döneminde gerçekleştirmek isteyenler 29.07.2020 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze dilekçe göndermeliler.
Dilekçe için    =    Dönem Değişikliği Dilekçesi

Güz döneminde fiziksel olarak yurtdışına gitmek isteyenler:
Güz döneminde yurtdışında öğrenim faaliyeti gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz pandemi döneminin olağandışı durumlarının farkında olmalıdır.

AB sınırları henüz açılmamıştır.
Sınırlar açılsa da tekrar kapatılma durumu ortaya çıkabilir.
Sınırlar açıldığında vize başvuruları için kısıtlı bir zaman olacağından öğrenime geç başlama durumu olabilir.
Seyahat kısıtlaması durumunda vize başvurunuz ve masraflarınız boşa gidebilir.
Seyahat kısıtlamaları sebebiyle AB içindeki seyahatlarinizin kısıtlanma durumu olabilir.

Güz döneminde online öğrenim faaliyeti gerçekleştirmek isteyenler:
Online faaliyetlerde hibe ödemesi yapılmamaktadır.

Üniversite tercihleri için ek duyuru yapılacaktır.

Staj Hareketliliğine Seçilenler için:
Mezuniyet sonrası stajı gerçekleştirmek için 6 ay ek süre verilmiştir. Bu durumda; Coronavirüs nedeniyle gerçekleştirilemeyen mezuniyet sonrası staj faaliyeti proje bitiş süresini geçmeyecek ve mezuniyet sonrasında 18 ay içerisinde gerçekleşme kuralına uyacak şekilde ertelenebilir. Aynı şekilde pandemiden dolayı bu yaz staj hareketliliği planlayan öğrencilerimiz seneye yazın staj hareketliliklerini yapabilirler.

Güz döneminde fiziksel olarak yurtdışına gitmek isteyenler:
Güz döneminde yurtdışında staj faaliyeti gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz pandemi döneminin olağandışı durumlarının farkında olmalıdır.

AB sınırları henüz açılmamıştır.
Sınırlar açılsa da tekrar kapatılma durumu ortaya çıkabilir.
Seyahat kısıtlaması durumunda vize başvurunuz ve masraflarınız boşa gidebilir.