Öğrenim ve Staj Hareketliliği Oryantasyon Eğitimi

Lütfen tüm metni dikkatlice ve baştan sona okuyunuz.

2016-2017 Staj Hareketliliği ve 2017-2018 Güz Dönemi Öğrenim Hareketliliği için hak kazanan hibeli ve hibesiz öğrencilerimizin dikkatine,

Öncelikle, Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü ve Bartın Üniversitesi adına sizleri tebrik ediyoruz.

Üniversitemizce verilen kontenjanlar dahilinde ekteki listede belirtildiği üzere hibeli veya hibesiz olarak hareketliliklerden faydalanabileceksiniz. Öncelikle hibesiz olarak hareketlilik hakkı kazanan öğrencilerimiz için küçük bir uyarımız var. Hibe kontenjanları üniversitemize sağlanan bütçeyle sınırlı olarak hibe miktarına göre belirlenmektedir. Öngörülen öğrenim ve staj hibesi bu dönem için 16 (staj) ve 27 (öğrenim) olarak belirlenmişti. Bu sebeple staj için 16 öğrenciden, öğrenim için 27 öğrenciden fazlasını hibeden yararlandıramıyoruz.

Ancak; hibeli öğrencilerimizin 10.04.2017 tarihine kadar hareketlilik hakklarından vazgeçme hakları bulunmaktadır. Ya da staj yapacağı bir yer bulamadığı veya kabul belgelerini bize ulaştırmaları gereken son tarihe kadar ulaştırmadıklarında hibesiz adaylarımızı da sırayla hibeden faydalandırabiliriz.

Ayrıca, tüm hibeli ve hibesiz olarak hareketlilik için hak kazanan öğrencilerimizi oryantasyon eğitimimize bekliyoruz.

Staj Öğrencileri için Oryantasyon Eğitimimiz
30 Mart 2017 (Perşembe)
saat 14:00 'te
Orman Fakültesi Binası Kat 1
----------------------------------------------------------------------
Öğrenim Öğrencileri için Oryantasyon Eğitimimiz
30 Mart 2017 (Perşembe)
saat 14:00 'te
Orman Fakültesi Binası Kat 1

Lütfen belirtilen saatten 15 dakika önce Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğümüzde hazır bulununuz.

Toplantımızda hareketlilik öncesi, esnası ve sonrasında karşılaşacağınız süreçlerden, ilgili ve sorumlu olduğunuz kişiler, birimler, belgeler ve formlar hakkında bilgi vereceğiz. Toplantımız boyunca not tutabilmeniz için kalem ve not defteri bulundurunuz.

Tekrardan sizleri tebrik ediyor, tüm hibeli ve hibesiz olarak hak kazanan öğrencilerimizi oryantasyon eğitimine bekliyoruz.