HABERLER

Üniversitemiz Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleştirilen “Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı”na katıldı.

Almanya’da düzenlenen “Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı”na katılan üniversitemiz yoğun ilgi gördü. Fuarın ilk gününde üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Cihangir Kasapoğlu, üniversitenin öğretim olanakları ve yapısının anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi. Fuarda üniversite adaylarına ve adayların ailelerine bölümler, yurt dışı öğrenci değişim programları, çift anadal programları, yurt imkânları ve Bartın hakkında bilgiler verildi. Üç gün süren fuarda üniversite adaylarına tanıtım materyalleri dağıtıldı. Uluslararası Öğrenci Hizmetleri Derneği (ISSA) tarafından gerçekleştirilen fuarda üniversitemizi Genel Sekreter Erturan Asiloğulları, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Feridun Badur, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hikmet Yazıcı ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığından Kerem Kılıçay temsil etti.